Golf Runt Siljan Tour 2021

GolfRuntSiljan_2021 (1)

Välkomna till 2021 års Golf Runt Siljan

Årets upplaga av Golf Runt Siljan delar vi återigen med vår huvudsponsor Portogolf. För att vara med och vinna en golfresa för två i härliga Portugal krävs att du som deltagare genomför tre av de fem deltävlingarna. Vi kommer, efter sista tävlingsdagen, lotta bland samtliga deltagare för att hitta en lycklig vinnare. 

Tävlingen tar sin börjar med ett första utslag i Rättvik 12/7 för att sedan bege oss till Leksand 13/7, Mora 14/7, Tällberg 15/7 för att sedan avsluta där vi började, i Rättvik 16/7. Tävlingen rymmer max 60 lag och anmälan görs minst två dagar innan tävlingsdagen på respektive klubb. 

Var med och delta i sommarens roligaste tävling i Dalarnas finaste miljöer. 

Portugolf

Vinnare 2021

Årets upplaga av Golf Runt Siljan tog Thomas och Kalle Lund hem. Båda höll en jämn nivå genom tävlingens fem dagar och kammade därför hem första priset i tävlingen.

Stort grattis till Thomas och Kalle!

Vi vill även gratulera Kjell och Anne Carlsson som var de två lyckliga vinnarna av golfresan för två till underbara Portugal. Vi vill även passa på att tacka Portogolf för deras bidrag i tävlingen och hoppas Kjell och Anne får en trevlig resa.

Stort grattis till Kjell och Anne Carlsson!